Skip to main content

DER ER MEGET AT VINDE MED EN FOREBYGGENDE INDSATS 

Stress er en af nutidens største udfordringer for vores sundhed, trivsel og effektivitet på arbejdspladsen. Det gælder om at være på forkant, om at kunne ”spotte” stresssignaler og tilbyde den rette viden og hjælp, både når det kommer til forebyggelse, håndtering og udbedring.

Når en medarbejder bliver ramt af stress, rammer det også virksomheden – både økonomisk og socialt. Der er ekstra udgifter i form af løn til den sygemeldte medarbejder og ofte er der også udgifter til en vikar – både under sygemeldingen og i den periode, hvor medarbejderen vender tilbage til jobbet. Endvidere rammer stress også socialt, idet en stresset medarbejder “smitter” sine kollegaer. Der sker via en helt naturlig mekanisme i hjernen kaldet spejlneuroner, som bevirker, at vi påvirker hinanden på godt og ondt med vores adfærd. 

Af samme grund er det meget at vinde med en forebyggende indsat.   

 

 

Lad mig i den forbindelse præsentere mig selv.

Mit navn er Charlotte Rasmussen. Jeg er uddannet cand.pæd.psyk og certificeret stresscoach og har 14 års praksiserfaring indenfor udviklingspsykologi, kognitiv adfærdspsykologi, coaching og ernæring.

Jeg tilbyder individuelle stresscoachforløb, undervisning, foredrag og specielt tilrettelagt workshops. En workshop er mere praktisk og hands-on-orienteret end et foredrag. Her får I viden om stress og mulighed at arbejde med aktuelle udfordringer. Alle workshops tilrettelægges i et samarbejde.

Jeg er altid åben overfor en snak om muligheder, nye vinkler eller andet, som kan være relevant for jeres virksomhed og medarbejdere og jeg kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om muligheder, som kan være relevante for jer.

 

Læs mere om et stresscoachforløb her

Læs mere om foredrag her eller workshop her 

 

Venlig hilsen

Cand.pæd.psyk, stresscoach og undervisningskonsulent

Mobil 2853 8358