Skip to main content

SOMO-PSYKOLOGISK COACHING

Du kan opnå rigtig gode resultater ved at optimere din sundhed og krops balance gennem kost, kosttilskud og motion. I enkelte tilfælde er det alligevel ikke tiltrækkeligt til at skabe varig forandring.

Du har måske prøvet det, dine kostprincipper virker for en periode, men efter nogle uger eller måneder er det som om virkningen aftager og de gamle symptomer vender tilbage. Det skyldes nødvendigvis ikke, at der er noget galt med hverken dig eller dit kostprincip, det er snare et tegn på, at du har brug for at arbejde med dit mind-set.

Til soma-psykologisk coaching indleder vi med en samtale, hvor du fortæller om dine fysiske symptomer, hvornår de er opstået og sammen gennemgår vi din helbredshistorie.

Du får forinden tilsendt et spørgeskema, som du skal udfylde og medbringe. Skemaet indeholder en række spørgsmål om de symptomer, du oplever, din kost, søvn, motion, fordøjelse og eventuel medicin/kosttilskud. Alle svar er vigtige for at vi kan identificere de bagvedliggende årsager til dine symptomer.

Efter en kortlægningen af dine fysiske symptomer og din helbredshistorie vejleder jeg dig i, hvordan du optimerer din sundhed ved hjælp af ændringer i dine tanke- og adfærdsmønstre. Sammen lægger vi en plan med en række overordnede retningslinjer for nogle sundere tanker- og adfærdsmønstre eventuelt understøttet af enkeltstående homøopatiske dråber.

 

OPFØLGENDE KONSULTATION (4-6 UGER SENERE)

Ved en opfølgende konsultation følger vi op på dine resultater, erfaringer og spørgsmål og sammen lægger vi en mere detaljeret plan for dit arbejde med dine tanker- og adfærdsmønstre.

I visse tilfælde anvender vi tankefeltterapi – også kaldet TFT – som en enkelt, effektiv og meget virksom metode til at “spore” usunde tanker.
Metodisk set formår TFT at kombinere både kvantefysik, biologi, meridianterapi og klinisk psykologi. Det unikke ved TFT set i forhold til stress og ubalancer i kroppen er, at selve terapien og den dertilhørende algoritme (en særlig banketeknik udført i en bestemt rækkefølge), er i stand til at afbalancere nervesystemet og herunder kamp/flugt nervesystemet.

Tankefeltterapi foregår ved, at vi sætter os på en stol overfor hinanden. Jeg tager dig i hånden og begynder at banke på en række udvalgte punkter, imens jeg beder dig om at stille ind på – det vil sige mærke – tankefeltet*. Du starter med at genkalde en bestemt situation, person, genstand eller hvad det nu kan være, som dit ubehag og din trang til at spise er forbundet med. Jeg stiller dig herefter en række spørgsmål og aktivere samtidig udvalgte meridianpunkter (energibaner i kroppen) ved at banke med små lette prik i dit ansigt og på din overkrop.

Herved nedbrydes den tolkningen og kobling mellem tanke og følelse, som er opstået i dit sind og som har udløst dine symptomer. Af samme årsag bliver du for alvor i stand til at skabe optimale betingelser for at opnå glæde, energi, vitalitet og overskud – både i dig selv og din hverdag.

 

BOOK EN SOMA-PSYKOLOGISK COACHING KONSULTATION MED DET SAMME

Ring på 2853 8358
Eller send en mail via nedenstående kontaktformular med emnet ”soma-psykologisk coaching”

 

Shopping Cart