Skip to main content

“Tak for en superinspirerende og lærerig dag! Workshoppen var lige, hvad jeg havde brug for efter en lang periode med travlhed, stress og sjuskede kost- og levevaner. Charlotte brænder for at formidle budskabet om at „det skal være sjovt at være sund” – og hun er en vidunderlig  underviser: Veluddannet, utrolig tværfagligt vidende og med en guldgrube af egne erfaringer i bagagen. Charlotte kan kunsten at være BÅDE autoritet, lærer, inspirator OG „en af vore egne” – på én og samme tid. Tak for sparket, Charlotte!”.

Maiken Buchwald, journalist og skrivecoach 

Inden jeg kontaktede Charlotte, var jeg meget stresset og presset. Jeg havde svært ved at finde overskud eller hoved og hale i mit liv. Hele stresscoachforløbet hos Charlotte har fået mig til, at tænke at jeg er god nok og jeg har fået mere overskud til mig selv og min familie. Mit liv er blevet mere struktureret. Charlotte er god til at lytte og forstå ens problemer. Hun er dygtig og god til at se tingene fra en anden vinkel. Jeg vil anbefale Charlottes stresscoachforløb til alle, der synes, deres hverdag er ved at kamme over eller nogen der har brug for at ændre deres livsstil.
Camilla Jakobsen 
Vi har haft stor glæde af Charlottes knivskarpe evne til at flytte vore tanker og ændre vore mønstre i forhold til et barn med spiseforstyrrelse. Vi har nyk for nyk ændret vore handlinger i forhold til barnet. Vores stressniveau er reduceret og samtidig er vores parrelation blevet endnu stærkere. Vi har også fået et fælles sprog og kommer aldrig til at se en ensom zebra, uden at vi vil mindes Charlottes savannebillede og alle de andre skønne billeder på handlingsmønstre.

Thomas og Helle

“En utrolig positiv oplevelse at deltage i Charlottes workshop. Charlotte er en fantastisk formidler, som samtidig har fuldt fokus på os deltagere, vores spørgsmål, og vores behov. Vi blev ført igennem kost, vaner og uvaner, søvn og motion – alt sammen på en munter og let fordøjelig måde. Jeg kan kun anbefale Charlottes workshop til andre.”

Bente Bay Schmith, sygeplejerske 

Jeg er blind og hele mit liv har jeg været andres “redningsplanke” i stedet for at mærke mine egne behov. Når jeg ikke har fået sagt fra og følt mig presset, har det resulteret i overspisning. Hele mit forløb har i kørt via telefon og Skype. Det har givet mig værktøjer til at bryde gamle og uhensigtsmæssige mønstre. Jeg er nu i stand til at mærke mine egne behov og handle på dem og herved har jeg fået nye og sundere spisemønstre. Tak Charlotte, for den personlige rejse du har hjulpet mig med.

Jeanette Voer

“Balance i krop og psyke er det, det handler om – herefter følger vægttabet. Det har jeg først forstået nu og sikken en frihed”.

Bente Collin

“Tusind tak Charlotte for lige præcis den støtte, som jeg havde brug for i mit vægttabsforløb. I næsten 25 år har jeg kæmpet med yo-yo vægt på plus og minus 5-7 kg. Det lyder måske ikke af meget, men absolut nok til, at jeg har haft det dårligt med mig selv, fordi det handlede så meget om straf eller belønning i forhold til at spise. Det hele var sort eller hvidt, men med din støtte har jeg lært at se nuanceret på mig selv, min mad og mit liv. Det har givet mig en ubeskrivelig følelse af frihed og bedst af alt, så har jeg ingen dårlig samvittighed over at spise længere”.  

Susanne Hansen 

Charlotte fik sat tingene på plads i mit hoved. Jeg har fået mange svar og redskaber til at holde bedre styr på mine spisevaner – ikke at jeg har fuldstændigt styr på det endnu, men jeg har lært, hvorfor jeg spiser og træffer de valg, jeg gør. For mig handlede det ikke ”bare” om mad, men også alle de andre ting i mit liv, som jeg trængte til at få styr på. Det har været forrygende, at lære Charlotte at kende. Charlotte har været en fantastisk coach og jeg savner allerede vores samtaler”. 

Lisbeth Rafn Jakobsen

“Jeg har lært så meget af “Tænk dig Let og Glad” forløbet: om sammenhængen mellem selvværd og overvægt og om sammenhængen mellem stress og overvægt. Det har virkelig været givtig viden for mit vedkommende. Kombineret med Charlottes glade væsen og skønne måde både at lytte og forklare på, har jeg lært, at jeg er “helt normal” – også med mine mange tanker omkring mig selv og min vægt. Det har været en god start på en ny rejse med mig selv. Tusind tak Charlotte”

Mette Poulsen

“Jeg er dybt taknemlig for, at jeg valgte at sige ja tak til Charlottes 12-ugers onlineforløb – på trods af min indre stemme, som forsøgte at overbevise mig om, at jeg nok selv skulle finde svarene. Charlotte har været en aldeles uvurderlig inspiration og givet kærlig nærig på min vej til større indre visdom, selvaccept og forløsning af langvarig følelsesmæssig stress. Hun er nærværende, befriende ligefrem, humoristisk, kompetent og skarp på en enkel, konstruktiv og omfavnede måde, som jeg aldrig har oplevet før! Det giver så meget mening at tage sig selv i hånden og blive forløst. Af hjertet tak Charlotte for alt den tid du har brugt på mig. Du giver mere end du tager – du er noget særligt!”

Lene Bundgaard

“Charlotte Rasmussen har mere end styr på det. Hvis man gerne vil have hjælp til vægttab og mere selvtillid, så er hun den rette”.

Jesper Merrild

“Tænk dig Let og Glad er et rigtigt godt forløb, som jeg vil anbefale til andre i min situation. Jeg har følt mig hørt og forstået, og jeg har fået redskaber til at ændre gamle og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Hvilket er det, som det handler om. At få nye og sundere vaner og finde ind til, hvorfor man spiser på sine følelser. Som coach og mentor er Charlotte tillidsfuld, lyttende og bare et skønt menneske !!!”

Birthe Bornemann

“Tusind tak for hjemmebesøget og din måde at møde vores familie på. Du har virkelig flyttet vores fokus og tanker i en ny retning. 

Anette Frejlev

“Tænk dig Let og Glad” har gjort min selvfølelse stærkere og meget mere positiv. Det er i virkeligheden det største! Jeg har lært, at mine følelser og dét, de gør ved mit humør, er sindssygt vigtigt og at der faktisk er en grund til alt det, jeg mærker. Det er som om, jeg respektere mig selv højere end før…tænk sig Charlotte har hjulpet mig helt dertil på bare 3 måneder. Forløbet har været intenst. Vi har grædt og grinet sammen og ingen problematikker har hverken været for store eller små. At kikke ind i Charlottes kloge øjne mens man letter sit hjerte og hun stiller spørgsmål, som leder en frem til en ny måde at anskue situationen på er en stor oplevelse og så utroligt. Man aner aldrig hvor man ender i samtalen, tit overraskende faktisk, og det er fedt! Dem som kommer under Charlottes vinger, bliver godt hjulpet på vej ved hjælp af indsigt og stor kompetence” ❤️

Irene Kristensen

“Da jeg startede hos Charlotte, var det af ren nysgerrighed. Kunne hun virkelig gøre noget, som ikke allerede var testet og prøvet af? Lige så længe, jeg kan huske, har jeg haft en vægt, der har svinget op og ned. Da jeg startede hos Charlotte, var det med en vis skepsis. Men, men, men, jeg blev klogere. Jeg har lært at spise rigtigt. Lært at motion under ”jeg skal” ikke duer, og at en lille lur på sofaen kan være bedre nogle dage. Ja det lyder helt utroligt, men det virker. Og jeg har lært, at alle koder kan knækkes. Man skal bare finde ud af, hvad der ligger bag. Mit selvværd er blevet bedre, det samme er mit humør og mit blodsukker mere stabilt. Charlotte har været super god til at lytte, men også til at prikke og lirke, så der er kommet ting op til overfladen (også dem, der ikke altid er så rare). Jeg har virkelig fået modet og lysten til at ændre på ting i mit liv.  Jeg kan kun varmt et forløb”.

En glad og lettet mor til to

“Jeg bliver nødt til at fortælle, hvor meget mit liv har ændret sig, efter jeg deltog på ”Tænk dig let og glad” forløbet. Charlottes kompetente, indlevende, empatiske og kloge måde at undervise og guide os på, vil jeg aldrig glemme. Jeg kan slet ikke få armene ned, for jeg er blevet ”den glade Hanne” igen. Jeg vidste godt, at jeg var nede på tælling, pga. en mangeårig stress, men jeg anede ikke, at jeg slæbte rundt på en masse blokeringer og gamle mønstre, som tog mit overskud. Hvad jeg heller ikke havde forestillet mig, var, at mine mange forsøg på at tabe mig, havde fyldt alt for meget, og at jeg slog mig selv oveni hovedet med dem i stedet for at få ryddet op i mit selvværd og mine destruktive følelser. Alt hvad der er blevet sagt i Charlottes dejlige ”lille hule” (den hyggelige klinik) ved kun vi og væggene. Hold-da-op, der er både blevet talt, lyttet, grædt og grinet og det var bare så befriende. Udover alle de gode redskaber Charlotte gav os, lærte vi enormt meget af hinanden. Charlotte underviste ikke fra en lærebog, men brugte ”rigtige mennesker” – os – som udgangspunkt. Derfor rykkede vi så meget. Det Charlotte har lært os, bruger jeg hver eneste dag nu. Jeg får sagt fra (næsten hver gang) og bliver ved med at være en glad pige”.

Hanne 60 år.

“Jeg har de sidste 15 år ( måske også længere) haft et anstrengt forhold til mad, men så læste jeg i Fit Living Magasin om Charlotte Rasmussen. Jeg har altid købt blade, der havde artikler om vægttab, men Charlottes metode var anderledes. Jeg er blevet opmuntret til at imødekomme og lytte til mine følelser og behov – ikke overdøve dem med mad. Opfylde mine behov omsorgsfuldt og bevidst. Samt være tålmodig og nysgerrig med mig selv – lære mig selv at kende på godt og ondt. Jeg har især arbejdet med mine overbevisninger – som jeg ikke troede var overbevisninger, men sandheder, jeg ikke kunne stille spørgsmålstegn ved eller ændre. Jeg har tabt mig 12 kilo og holdt vægten for første gang i 15 år. Jeg har holdt vægten sund under min graviditet, der blev en realitet, da jeg blev omsorgsfuld overfor mig selv og ikke længere ville acceptere at opføre mig så destruktivt overfor mig selv. Det bedste, der er opstået  i samarbejdet med Charlotte, er at jeg har fået et bedre forhold til mig selv, mere kærligt og accepterende. Og selvfølgelig vægttabet, som jeg har været i stand til at holde. Mine konsultationer med Charlotte er foregået på Skype og i telefonen, da vi bor langt fra hinanden. Det har dog ikke givet anledning til problemer. Det er faktisk meget fleksibelt og for mig har det været trygt at være hjemme”.

Diana Kijanovic

“Skype-forløbet på 12 uger har været en øjenåbner af rang. Det var lidt af et chok, da det gik op for mig at mange af problematikkerne ikke kun handler om mad, men også generelt om hvordan jeg ”klarer” problemerne. Charlotte har været god til både at motivere og give mig et los bagi, når det var det, der behøvedes. Hendes kommentarer og fantastiske evne til at finde mit ømme punkt, satte rigtig gang i tankeprocesserne. Der har været engagement, smittende motivation, skarphed og humor. Det har været en super positiv oplevelse”.

Birgitte Thunbo

“Det jeg har lært på forløbet “Tænk dig let og glad” er, at jeg har spist på følelserne. Det var jeg ikke bevidst om, før jeg startede. Jeg har lært, at nyde at spise. Ikke have dårlig samvittighed hver gang jeg spiser. Og jeg har fundet ud af, at jeg ikke “bare” bliver mere lykkelig, fordi jeg taber mig. Det Charlotte fortalte mig om, at når kroppen er stresset, så taber man sig ikke, det fik et lys til at gå op for mig. Tak Charlotte”.

Anne-Mette Lagerbon

“Med den helt rette hjælp fra Charlotte har jeg været på en længe tiltrængt og succesfuld “oprydning” i krop og sind. Jeg er en af de mange kvinder, der altid har kæmpet med min vægt og som samtidig har svært ved at styre mængder og blodsukker. Det har resulteret i yoyo vægt og lavt selvværd. Oveni har jeg en irritabel tyktarm, der gør det svært at finde den rette kost. Charlottes måde at hjælpe på har ikke bare gjort, at mit blodsukker er stabilt nu og at mine tarmsmerter er væk, jeg har også lært at værdsætte mig selv og er nu i stand til at arbejde konstruktivt med gamle vaner og negative tanker, når de med mellemrum dukker op. Jeg kan på det varmeste anbefale alle, der tumler med yoyo vægt og lavt selvværd, at melde sig til et forløb hos Charlotte!” 

Ulla Lebahn

“Skype-samtalerne og de ugentlige opgaver fra Charlotte har givet mig en masse muligheder for refleksion, nøgler til at åbne mit sind og konkrete redskaber til at hjælpe mig i min hverdag. Jeg er imponeret over, hvordan Charlotte formår at sætte sin ind i forløbet og den enkelte klient. Man føler sig virkelig i centrum og føler ikke, at Charlotte ikke hjælper en klient, men dig! Jeg flyttede mig rigtigt meget på kort tid, og jeg vil for altid have Charlottes råd og kloge tanker bag, med mig. Og nå ja, så tabte jeg 6 kg på 6 uger, og har ikke taget dem på igen – men det var ikke det vigtigste. Det var det derimod at lære, at behandle måltider og mad med en positiv tilgang og den grundlæggende ændring i mit hoved. Det kan jeg takke Charlotte for.

Dora Brink 

Da jeg først kontaktede Charlotte, var jeg stadig i tvivl. Måske var hendes forløb ”bare” endnu en kur i rækken, men efter vi havde talt sammen, tænkte jeg, det må prøves. Og jeg har aldrig fortrudt. Jeg har lært at vægttab handler lige så meget, hvis endda ikke mere, om tanker, følelser, egenomsorg og søvn, som det handler om sund kost og motion. Charlotte har, hver gang vi har talt sammen, haft gode råd og opmuntrende synspunkter til mine problemstillinger. Jeg har følt mig opløftet og fået mod til at fortsætte. Jeg oplever det ikke længere som en sur kamp at holde fast i den sunde livsstil, men mere som en del af mig. Det er noget, jeg har LYST til. Det har været et helt igennem fantastisk forløb og jeg vil anbefale det til alle, som gerne vil gøre noget godt for sig selv”.  

Camilla El-hadad

“Jeg har altid været overvægtig, tabt mig for at tage på igen. Prøvet at gå til diætist, vægtkonsulenterne mm. – you name it. Det er gået fint, så længe jeg har kunne holde fast i kontrollen, men den mindste afvigelse, så var jeg tilbage o den onde cirkel, hvor jeg lige så godt kunne spise alt det forbudte og få det skidt med mig selv og min vægt – igen. Via “Tænk dig Let og Glad” er jeg blevet bevidst om, hvilke tankemønstre, der udløser min lyst til at spise søde sager. Jeg er blevet bevidst om at tænke anderledes særligt i forhold til kontrol og min alt-eller-intet-tankegang. Jeg har lært, at jeg godt kan “synde” samtidig med, at jeg taber mig, og jeg har fået en masse inspiration til at lave mad og lækkerier og det er bestemt ikke alt det kedelige. Det gode ved at være i en mindre gruppe er, at det giver tryghed, da vi er i samme båd. Jeg har kunne genkende mig selv i de andres fortællinger og på den måde, er jeg blevet opmærksom på ting, som jeg ellers ikke ville have tænkt på. Jeg har lært mig selv bedre at kende og har fået svar på spørgsmål, som jeg altid har undret mig over. Det helt unikke ved forløbet og Charlotte er den måde hvorpå, Charlotte forstår min tankegang. Jeg har flere gange tænkt: “hvordan kan hun vide, at det præcis er sådan, jeg har det eller tænker”? Charlotte er en person med en fantastisk udstråling, som “forstår” og som du hurtigt får tillid til. Jeg kan varmt anbefale “Tænk dig Let og Glad” forløbet. Vægttab handler om langt mere end det, vi indtager kaloriemæssigt.

Lena, 43 år.

Selve forløbet har i den grad åbnet mine øjne for, hvordan jeg handler og ikke mindst behandler mig selv. Jeg har fået så mange AHA oplevelser, som har givet mig indsigt i mine begrænsninger i forhold til min vægt. Det har på dette forløb været helt fantastisk, hvordan Charlotte har formået at finde ind bag facaden og belyse de problemstillinger, jeg ikke kunne se var begrænsende for mig. Charlotte har på genial vis spurgt på den helt rigtige måde, som gjorde, at en ny verden åbnede sig for mig. Jeg ved, at jeg efter dette kursus har fået så stor viden, at jeg ikke bare kan falde tilbage til der, hvor jeg var før. Der en kun én vej, og det er fremad. Jeg vil anbefale dette forløb til alle, jeg kan komme i tanke om. Uanset om man slås med vægten eller hverdagen, er dette forløb genialt til at kaste lys over egne forestillinger, som ofte er en forhindring for en selv.

Charlotte A

Shopping Cart