Skip to main content

REFERENCER

“Da jeg kontaktede Charlotte, følte jeg mig meget presset og havde svært ved at overskue min arbejdsdag. Der skulle ingenting til, før jeg blev usikker, nervøs og fik hjertebanken. Via forløbet har jeg opdaget de ting, der stresser mig. I dag ved jeg, hvordan jeg skal passe på mig selv og prioritere i forhold til arbejde, aftaler og egentid. Jeg har fået respekt for stress og den påvirkning stress har. Det har været trygt og rart at komme hos Charlotte. Noget af det særlige har været hendes meget positive tilgang til tingene og hendes boblen af overskud. Det smitter. Derfor jeg mange gange følt mig ladet op, når jeg er kørt hjem og har været klar til at tage fat på de ting, jeg har skulle arbejde med”.

Michael

“Jeg er blevet bevidst om den proces, der sker i kroppen og hjernen, når jeg føler mig presset. Nu kan jeg målrettet med nogle helt konkrete værktøjer gøre noget ved stressen – også forebyggende”.

Peter Andersen

“Hele forløbet har været struktureret, så det passede bedst til mig. Intet var belærende eller kommanderende – alt var på mine præmisser og hele tiden med et mål for øje; at jeg skulle blive stressfri”. 

Carsten Petersen

“Jeg har fået mere overskud til mig selv og min familie. Mit liv er blevet mere struktureret. Charlotte er god til at lytte og forstå ens problemer. Hun er dygtig og god til at se tingene fra en anden vinkel. Jeg vil anbefale Charlottes stresscoachforløb til alle, der synes, deres hverdag er ved at kamme over eller nogen der har brug for at ændre deres livsstil”.

Camilla Jakobsen 

“Jeg er blind og hele mit liv har jeg været andres “redningsplanke” i stedet for at mærke mine egne behov. Hele mit forløb har i kørt via telefon og Skype. Det har givet mig værktøjer til at bryde gamle og uhensigtsmæssige mønstre. Jeg er nu i stand til at mærke mine egne behov og handle på dem. Tak Charlotte, for den personlige rejse du har hjulpet mig med”.

Jeanette Voer

“Balance i krop og psyke er det, det handler om. Det har jeg først forstået nu og sikken en frihed”.

Bente Collin

“Jeg har haft stor glæde af Charlottes knivskarpe evne til at flytte mine tanker og ændre mine mønstre. Mit stressniveau er reduceret og samtidig er mine relationer blevet endnu stærkere”. 

Helle

“Der er blevet lyttet meget til mig, og taget hånd om selv de mindste ting. Der har altid været tid til at snakke om hvad der har trykket mig. Jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og jeg er kommet stærkere ud af forløbet”.

Dorte Larsen

“Tusind tak Charlotte for lige præcis den støtte, som jeg havde brug. Før var det hele sort eller hvidt, men med din støtte har jeg lært at se nuanceret på mig selv og mit liv. Det har givet mig en ubeskrivelig følelse af frihed”.  

Susanne Hansen 

“Jeg har fået de værktøjer, jeg skal bruge til at få en mere normal hverdag til at fungere igen samt til at forebygge stress i mit liv. Udover det så har jeg nu en forståelse af, hvordan krop og sind hænger sammen”.

Morten Hansen

“Jeg er dybt taknemlig for, at jeg valgte at sige ja tak til Charlottes forløb. Charlotte har været en aldeles uvurderlig inspiration og givet kærlig nærig på min vej til større indre visdom, selvaccept og forløsning af langvarig følelsesmæssig stress. Af hjertet tak Charlotte for alt den tid du har brugt på mig. Du giver mere end du tager – du er noget særligt!”

Lene Bundgaard

“Jeg har følt mig hørt og forstået, og jeg har fået redskaber til at ændre gamle og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Hvilket er det, som det handler om. Som coach og mentor er Charlotte tillidsfuld, lyttende og bare et skønt menneske !!!”

Birthe Bornemann

“Forløbet har været intenst. Vi har grædt og grinet sammen og ingen problematikker har hverken været for store eller små. At kikke ind i Charlottes kloge øjne mens man letter sit hjerte og hun stiller spørgsmål, som leder en frem til en ny måde at anskue situationen på er en stor oplevelse og så utroligt. Dem som kommer under Charlottes vinger, bliver godt hjulpet på vej ved hjælp af indsigt og stor kompetence”.

Irene Kristensen

“Jeg har fået værktøjer og teknikker til at blive bevidst om, hvordan jeg vil bruge min tid og hvad mine værdier er. Nu tør jeg gå efter mine drømme og sætte mig selv først. Og jeg ved, at små ændringer kan give store resultater”. 

Birgitte Larsen

“Jeg kan slet ikke få armene ned, for jeg er blevet ”den glade Hanne” igen. Jeg vidste godt, at jeg var nede på tælling, pga. en mangeårig stress, men jeg anede ikke, at jeg slæbte rundt på en masse blokeringer og gamle mønstre, som tog mit overskud. 

Hanne Andersen

Det bedste, der er opstået  i samarbejdet med Charlotte, er, at jeg har fået et bedre forhold til mig selv, mere kærligt og accepterende. Mine konsultationer med Charlotte er foregået på Skype og i telefonen, da vi bor langt fra hinanden. Det har dog ikke givet anledning til problemer. Det er faktisk meget fleksibelt og for mig har det været trygt at være hjemme”.

Diana Kijanovic

“Forløbet har været en øjenåbner af rang. Charlotte har været god til både at motivere og give mig et los bagi, når det var det, der behøvedes. Hendes kommentarer og fantastiske evne til at finde mit ømme punkt, satte rigtig gang i tankeprocesserne. Der har været engagement, smittende motivation, skarphed og humor. Det har været en super positiv oplevelse”.

Birgitte Thunbo

“Med den helt rette hjælp fra Charlotte har jeg været på en længe tiltrængt og succesfuld “oprydning” i krop og sind. Jeg har lært at værdsætte mig selv og er nu i stand til at arbejde konstruktivt med gamle vaner og negative tanker. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at melde sig til et forløb hos Charlotte!” 

Ulla Lebahn

“Samtalerne og de ugentlige opgaver har givet mig en masse muligheder for refleksion, nøgler til at åbne mit sind og konkrete redskaber til at hjælpe mig i min hverdag. Jeg er imponeret over, hvordan Charlotte formår at sætte sin ind i forløbet og den enkelte klient. Man føler sig virkelig i centrum og føler ikke, at Charlotte ikke hjælper en klient, men dig!”

Dora Brink 

Charlotte har, hver gang vi har talt sammen, haft gode råd og opmuntrende synspunkter til mine problemstillinger. Jeg har følt mig opløftet og fået mod til at fortsætte. Det har været et helt igennem fantastisk forløb og jeg vil anbefale det til alle, som gerne vil gøre noget godt for sig selv”.  

Camilla El-hadad

“Forløbet har skubbet til min personlige udvikling og givet mig en forståelse af, hvorfra min angst udspringer. Samtidig har jeg fået en masse gode værktøjer til at “ændre” tankegang og til at se mere positivt på livet”.

Marlene Jørgensen

“Jeg er blevet bevidst om at tænke anderledes særligt i forhold til kontrol og min alt-eller-intet-tankegang. Jeg har lært mig selv bedre at kende og har fået svar på spørgsmål, som jeg altid har undret mig over. Det helt unikke ved forløbet og Charlotte er den måde hvorpå, Charlotte forstår min tankegang. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Charlotte”.

Lena, 43 år.

Selve forløbet har i den grad åbnet mine øjne for, hvordan jeg handler og ikke mindst behandler mig selv. Jeg har fået så mange AHA oplevelser, som har givet mig indsigt i mine begrænsninger i forhold til mig selv. Charlotte har på genial vis spurgt på den helt rigtige måde, som gjorde, at en ny verden åbnede sig for mig. Nu er der kun én vej, og det er fremad. Jeg vil anbefale et forløb til alle”.

Charlotte Andersen

KONTAKT

Har du spørgsmål til stresscoaching, stressforebyggende samtaler, undervisning, foredrag o.lign., er du altid velkommen til at kontakte mig på mobil 2853 8358, mail  kontakt@charlotterasmussen.com eller via nedenstående formular. Skriv gerne navn og et telefonnummer, hvorpå jeg kan træffe dig.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked