Skip to main content

ALLE KONSULTATIONER OG FORLØB ER FORSKELLIGE 

Derfor er priserne også forskellige. Jeg prissætter konsultationer og forløb efter tid og den værdi, jeg skaber. Du har mulighed for at spare penge ved at købe et klippekort.

Priser gældende fra 1. januar 2018

STRESSCOACHING FORLØB
6975 kr.
Forståelse af stress, målrettet afstresning og konkrete værktøjer
Ugentlig opfølgning, fokus, fastholdelse og individuelle samtaler
8 sessioner
Ubegrænset mails
 
KLIPPEKORT
3580 kr.
Anvendes efter behov på:
Stressforebyggende samtaler, kost- og ernæringsterapi og/eller tankefeltterapi
5 sessioner coaching/TFT
Ubegrænset mails
 
SUNDHEDSTJEK & ERNÆRINGSTERAPI
895 kr.
Kortlægning af symptomer/ubalancer
Identifikation af eventuelle årsager til symptomer med fokus på kost, ernæring, tanker og adfærdsmønstre
Individuel plan for kost
Forslag til støtte med probiotica, vitaminer, mineraler, urter og homøopati
1 session + opfølgende mail

KONTAKT

Har du spørgsmål til stresscoaching, sundhedstjek, foredrag o.lign., er du altid velkommen til at kontakte mig på mobil 2853 8358, mail  kontakt@charlotterasmussen.com eller via nedenstående formular. Skriv gerne navn og et telefonnummer, hvorpå jeg kan træffe dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

ADRESSE

Stengårdsvej 12,

4871 Horbelev

Klinikken ligger i naturskønne omgivelser og du kan parkere lige ved døren.

Afbud skal ske senest dagen før kl. 16.00 på mail, sms eller telefon 2853 8358.

Telefontid mellem 12.30 – 13.30.

Er jeg ikke er ved telefonen, vender jeg tilbage, så snart det er muligt. Læg en besked med navn og nummer. Alternativt kan du sende mig en mail på kontakt@charlotterasmussen.com

BETINGELSER & FORVENTNINGER 

Alle aftaler er bindende.

Afbud skal ske senest dagen før kl. 16.00 på telefon, sms eller mail. Ved afbud efter kl. 16.00 eller udeblivelse faktureres det fulde beløb for aftalte konsultation. Det sker, for at jeg kan planlægge min tid mest hensigtsmæssigt.

Klippekortet betales, før jeg begynder på opgaven. Klippekortet udstedes til den enkelte person og kan ikke overdrages eller sælges til andre. Ubrugte klip refunderes ikke.

Du kan til enhver tid få oplyst, hvor mange timer, du har tilbage på klippekortet. Det er dit eget ansvar at holde øje med dit forbrug. Minimums klip er 60 minutter.

Klippekort udløber et år efter faktureringsdatoen. Det gælder alle ydelser minus digitale produkter.

Mail kan forventes besvaret indenfor 24 timer.

Du kan til enhver tid få oplyst mine ferieplaner, ligesom jeg opretter feriesvar på telefonsvarer og mail, når jeg har ferie, så du automatisk bliver orienteret om, at jeg pt. er indisponibel, når du kontakter mig.

BETALING

Du kan betale med Mobile Pay eller over netbank. I min onlineshop kan du betale med Dankort eller PayPal konto. Betalingsfrist 8 dage på alle produkter (undtagen køb i webshop, hvor betalingen finder sted med det samme).

Foredrag og forløb

Alle priser er inkl. moms. Foredrag, firma arrangementer og forløb, der aflyses mindre end 20 dage, før de finder sted, faktureres med 50 % af beløbet. Foredrag, firma arrangementer og forløb, der aflyses mindre end 10 dage før, faktureres med 100 % af beløbet.

Mål

Aftales individuelt og foregår i et samarbejde mellem dig og mig.

Højeste aktivitetsniveau

Det er et fælles ansvar at holde gang i en god og sund proces. Vi aftaler fra gang til gang, hvilke opgaver du med fordel kan udføre. Jo mere opmærksomhed du giver dit forløb, jo hurtigere vil du opnå fremgang, selvindsigt og balance.

Forbered dig

Brug tid på at forberede dig på inden en konsultation, så du ved, hvad du har brug for. Det er dit ansvar, at du fortæller om det, du mærker og får spurgt om det, der er relevant for dig. Vis mod og tag fat også om svære emner, så vi ikke spilder vores tid med overfladisk snak om mindre vigtige emner.

Ansvar

Ansvaret for at løse aftalte opgaver og optimere din sundhed, er dit. Der er ingen garanti for, at du slipper af med dine symptomer, men det er naturligvis det mål, vi arbejder hen imod. Vi evaluerer løbende, om du oplever fremgang både med hensyn til fordøjelse, forbrænding, ændring af kost, motion, adfærdsmønstre og et eventuelt vægttab.

FORTROLIGHED & DISKRETION 

Hvad vi taler om, er fortroligt og behandles med diskretion. Jeg fører journal til eget brug og overholder relativer om tavshedspligt.

Vær engageret – tag hånd om det, vi aftaler – og opnå det, du ønsker!

Med ønske om et rigtig godt samarbejde

Cand.pæd.psyk, stresscoach og undervisningskonsulent

Charlotte Rasmussen

Shopping Cart