Skip to main content

Hvem er du?

Mit navn er Charlotte Rasmussen. Jeg er cand.pæd.psyk, stresscoach og undervisningskonsulent med 13 års praksiserfaring og uddannelser indenfor udviklingspsykologi, kognitiv adfærdspsykologi, stresscoaching og ernæring.

Mit speciale er tanker og adfærdsmønstre og min fornemmeste opgave (og den jeg brænder allermest for), er, at hjælper dig med at at ændre overbevisninger og adfærdsmønstre, som forhindrer dig i at nå dine mål.

Jeg har en ydmyg, optimistisk og helhedsorienteret tilgang til sundhed. Jeg tror ikke på ”tag-dig-sammen-metoden”. I min verden er der altid en årsag til, at vi handler, som vi gør. Jeg tror ikke på hverken skyld eller skam som motivationsfaktor. I stedet for ”tag-dig-sammen-metoden” vender jeg det hele på hovedet og spørger: ”hvad handler det om?”. ”kunne det tænkes at…”, ”er det noget, du kender fra andre områder i dit liv” osv. Vi skal bagom problematikken, hvis vi skal finde den virkelige årsag udsættelse, stress, udbrændthed og følelsen af fiasko. Den kommer vi aldrig frem til, hvis vi bare bider tænderne sammen og bruger viljestyrken.

Spørger du mine kunder, så siger de, at jeg er god til at “spotte” årsagen og sætte ord på ubevidste tanker og overbevisninger. Jeg tegner, giver eksempler (også personlige) og forklarer, hvordan det hele hænger sammen med vores hjerne, tanker, adfærdsmønstre og kroppens fysiske reaktioner.

 

Hvad beskæftiger du dig med til dagligt?

Jeg driver egen praksis, tilbyder stresscoaching, sundhedstjek, underviser og holder foredrag.

 

Hvad ved du egentlig om sundhed og stress?

img004På en måde er det en visdom, jeg har studeret hele mit liv! Som barn frygtede min mor, at jeg skulle blive tyk, og gjorde alt for at holde mig fra søde sager. Jeg var ikke sådan lige at narre, så jeg fandt en smutvej, og begyndte at spise, når jeg fik fri fra skole. Én smutvej blev til flere, og det blev starten på en ungdom med slankekurer og elevatorvægt.

Sådan stod det på i 15 år, indtil jeg selv blev mor og tog en beslutning, som kom til at ændre mit liv på mange måder. På 1 år tabte jeg 38 kilo, fik en ny levestil, en ny forståelse af stress, sundhed, mig selv og ikke mindst – et nyt spejlbillede.

 

 

Hvad er din drivkraft? 

Det gør min familie og i særdeleshed mine børn. Min kærlighed til mine børn er en af mine absolutte største drivkræfter i mit liv. Jeg tror, børn lærer af deres omgivelser og af det, de gennemlever. Derfor nytter det ikke noget, at jeg ”bare” fortæller mine børn, hvad de skal gøre og så undlader at gøre det selv. Hvis jeg vil, at mine børn skal gå efter det bedste i livet, så må jeg også gøre det. Det er vigtigt for mig, at mine børn grundlæggende tror på, at de er værd at elske præcis, som de er. At de har tillid til livet og går efter dét, som er godt for dem – også selvom det ikke ligner det alle andre gør. På mange kan man sammenligne mine klienter med mine børn, for det er præcis det samme, som driver mig i forhold til at hjælpe dem.

 

Har du en hemmelig passion?

HZ0A5302Ja da! Jeg er vild med at studere sammenhængen mellem krop og sind. Jeg tror, at der er en mening, eller lektie, bag alle de ubalancer eller symptomer, som vores krop udvikler. Havde jeg ikke været overvægtig og fået to børn med fødevareintolerance, så havde jeg sikkert aldrig fået så stor en viden om sundhed, psykologi og stress, som jeg har i dag.

Vi skal bare lære at kigge lidt anderledes på livets udfordringer.

Jeg læste forleden, at udfordringer og forhindringer ikke opstår for at gøre livet svært for os eller straffe os. De opstår derimod fordi, det er tid til at give slip og bevæge os videre i en ny retning – det er da en smuk tanke!

 

Hvordan kan man komme i kontakt med dig?

Slå på tråden 2853 8358 eller send mig en mail via kontaktformularen her.

 

Jeg guider både on- og offline

Nogen lærer og udvikler sig bedst ansigt til ansigt i en personlig relation. Andre vil bare have materialet – og arbejde med det hjemme eller lige dér, hvor de er og når ungerne sover. Uden at skulle transportere sig til en coach. Og uden at skulle lede efter en ledig p-plads. Derfor rådgiver og underviser jeg på flere måder.

 

Du kan …

Tage et personligt forløb ansigt til ansigt eller via Skype.

Booke et foredrag eller en firmadag.

Tilmelde dig mit nyhedsbrev, læse min e-bog og lære det, hvor du vil, når du vil – fx. lige nu med det samme.

Shopping Cart