Skip to main content

GÅ FOR SJOV – MED KOLLEGAERNE

Sæt hverdagen på pause med en smuk vandretur langs Østfalsters kyst og skovstrækning. Hop med på Sund for Sjov bølgen og nyd en dag i naturen, der både booster jeres fysiske og mentale sundhed.

 

  • Søger I et firmaarrangement, som kan give jer en fælles oplevelse og styrke sammenholdet på en sund, sjov og aktiv måde?
  • Vil I gerne inspireres til at skrue op for sundheden og have konkrete tips til, hvordan I med små skridt øger energiniveauet i en travl hverdag?
  • Er I til god mad, sunde lækkerier og en aktiv aften med hygge, skæg og grin?

 

 

Så er et Gå for Sjov firmaarrangement noget for jer!

 

Trivsel starter med tryghed og tryghed opstår, når vi har tid til at lytte og vise ægte interesse for hinanden. Det er desværre ikke tid, der er mest af på en moderne arbejdsplads, så en fælles dag/aften med kollegaerne er en rigtig god investering.

 

 

Formålet med Gå for Sjov med kollegaerne er …

 

  • At give jer en sjov og aktiv aften, som fylder jer med energi og en fælles positiv oplevelse
  • At inspirere jer til en sundere livsstil med smagsoplevelser og praktiske tips
  • At give dig mulighed for at snakke, hygge og grine sammen (uden at blive afbrudt)

 

Sådan foregår det ….

 

Vi mødes en hverdagsaften kl. 17.30 på Hesnæs Havn. Her starter vi med fælles hygge og en lækker, lokal sandwich tilberedt af Jack og Peter fra Madhuset Bruun & Stenersen, selvfølgelig inspireret af Sund for Sjov principperne. Peter og Jack griller og laver mad hele året. De er mestre i anderledes og spændende madoplevelser og elsker begge at lege med maden og alle de fantastiske og kulinariske råvarer, som Lolland og Falster byder på.

 

Mens I spiser, fortæller vi lidt om sundhed og stabilt blodsukker og giver små fif til at spise sundt mad i en travl hverdag. Kl. 18.30 går vi fra Hesnæs og vandrer i fælles flok en dejlig rute på ca. 10-12 km. Vi slutter turen af på Hesnæs Havn med en sund opstrammer ved 21.30 tiden.

 

Arrangører…

 

Charlotte Rasmussen – sundhedscoach og mentor – har gennem de sidste 8 år udviklet Sund for Sjov metoden, coachet, undervist, holdt sundhedskurser, vandreture og foredrag med fokus på en sund livsstil med et naturligt og afslappet forhold til mad.

 

Majbritt Hansen – kostpilot og Bailine terapeut – har gennem de sidste 8 år drevet egen praksis med fokus på sundhed, vægttab og smertelindring og holder foredrag og workshops.

 

 

Til en sjov dag med kollegaerne følger … 

 

Gå for Sjov shoppertaske i certificeret, organisk bomuld til madpakken

Sund for Sjov sandwich fra Madhuset

En sund opstrammer

 

Jeres investering i en hyggelig og aktiv aften er…

 

300 kr. pr deltager – ved minimum 25 deltagere

 

 

Ja, tak vi er SÅ klar på motion, firmahygge, oplevelser og inspiration

 

Kontakt Charlotte Rasmussen på 2853 8358 eller kontakt@charlotterasussen.com

Vi glæder os til at give jer en hyggelig firmaaften fyldt med motion, gode grin og masser af inspiration.

Shopping Cart